Подбрани хотели в Хургада!

Подбрани хотели в Хургада

Всеки човек харесва нещо различно, но ще се опитаме тук да опишем предимствата и недостатъците на хотелите, които препоръчваме и по този начин да помогнем в избора Ви.

самра

Един от малкото хотели с повече фамилни стаи (разполага с две отделни спални) в Хургада. Стаите са нови и с приятни цветове. Лагуната му е голяма и има 3 басейна като единият от тях е детски. Храната е разнообразна и има много добра анимация. Повечето стаи са с изглед море и собствен балкон.

 

континентал

Голям хотел с поддържана територия. За всички семейства с деца трябва да знаете, че фамилните стаи са без тераса. Плажната ивица е голяма и има безплатен интернет навсякъде в хотела. Храната е разнообразна и вкусна. Има няколко А ла карт ресторанта, от които може да избирате , както и няколко бара. В основният ресторант закуската започва от 07:00 сутринта до 10:00, обяда е 13:00 до 15:00, а вечерята от 19:00-22:00 часа. През останалото време има снаксове и сладолед от 15:00 до 17:00 часа. Стаите се почистват на всеки два дена.

 

десър роус

Ако търсите нещо огромно на площ, цветна градина и с много добра анимация за малки и големи, то тогава трябва да изберете този ризорт. Лагуната му е много голяма, плажната ивица е прекрасна има бар с гледка към морето, водни спортове, уроци по Бели денс и още много забавления. Основният ресторант е с много зали и разнообразна храна. Правят невероятно кафе. Единственият минус на този хотел е, че wi-fi по стаите се заплаща допълнително, което трябва да се има предвид, ако на някой му трябва за работа.

щайгата

Този хотел е със страхотен мениджмънт, с прекрасна територия, уникална вкусна храна и голяма ивица плаж ( 400 метра). Обслужването е с немско качество, а както знаем те държат много на него. Има и част само за възрастни като това са за деца над 16г. възраст. Почти всички стаи са с изглед море. Напитки се сервират 24 часа в денонощието. Интернета и навсякъде из хотела. При пристигане получавате плато с плодове по стаите си, мини бара е безплатен и може да оставите безплатно в химическото чистене до 5 неща на човек за целия престой.

джаз аквамарин

Прекрасно място, за което няма да съжалявате, че сте отишли. Голяма територия, отопляем басейн, красива градина, голяма плажна ивица, водата на морето е топла, тъй като е плитко. Разполага с две зони на аквапарк, силен интернет в целия комплекс. Безалкохолните напитки са оригинални, кафето е прекрасно и истинско. Алкохола се сервира до 00:00 часа. Може да се възползвате безплатно от джакузито на плажа, тенис корт и писта за джогинг. Това, което може би за някои хора ще е минус- има голям отлив по някой път и морето се отдръпва навътре.

 

джаз макадина

Този хотел определено може да се каже, че е един от най-добрите в Хургада. Няма нито един минус в обслужването, плажа,храната и стаите. Има най-хубавият риф за всички, които обичат подводният свят. Територията е много зелена и поддържана. Могат да бъдат настанени семейства с две деца във фамилна стая или в две двойни стаи свързани с врата помежду си. Като жест към своите гости, когато някой клиент посети повече от 2 пъти хотела му правят дървена табела с фамилията, а госта си избира дърво на територията на хотела, където да бъде окачена. Абсолютно всичко в този хотел си заслужава!

Това са само част от хотелите, които можем да предложим и да ви дадем съвет. J