10 причини да имате персонален травел агент

slide_04

10 причини да имате персонален травел агент

 1. ДОСТЪП ДО ЦЕЛИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ ПАЗАР: – Агентът сравнява качеството и цените на всички туроператори на пазара и ви предлага това, което е изгодно за вас. Той работи за клиента, а не за доставчиците на услуги, хотелите или големите туроператори. Те предлагат само своите продукти, а агентът предлага всичко!

  2. КУПУВАТЕ УДОБНО ВСИЧКО ОТ ЕДНО МЯСТО: Вашият агент може да организира всички аспекти на вашето пътуване – от самолетни билети до настаняване и дейности на място. С едно телефонно обаждане уреждате пътуване, настаняване, екскурзии, застраховки и всичко, което желаете.

  3. СЪОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО – ЦЕНА: Агентът ви не контролира цените, но има точен поглед върху тях и знае откъде да вземе най-изгодните промоции и оферти за търсения продукт. Агентът ви е запознат и с качеството на продукта и може да ви предложи най-доброто съотношение качество – цена.

  4. ПЕРСОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ: Травел агентът е повече от резервационна система. Агентът има за цел да разбере вашите лични предпочитания, интереси и възможности, така че вашата ваканция да стане незабравимо преживяване всеки път когато пътувате. Агентът познава предпочитанията ви и не трябва да се обяснявате всеки път как искате да пътувате.

  5. ВРЕМЕ: Вашият агент познава перфектно пазара и знае как най-бързо да намери необходимата информация. Така ви пести ценно време в безкрайно търсене и колебания между хиляди оферти.

  6. АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ: Туристическият агент е посещавал лично много от дестинациите, които търсите. Той се информира постоянно от професионални източници, следи новините и тенденциите в бранша. От него можете да научите пълната и актуална информация, която ви е нужна.

  7. ДОВЕРИЕ: Вашият туристически агент е на разположение по всяко време!. Знаете, че той ще ви даде надежден съвет как, кога и защо да пътувате, и с какво да се съобразявате предвид спецификите на всяка по-далечна и непозната дестинация.

  8. ИЗБОР: Вашият агент ще ви даде разнообразни варианти от различни доставчици – вие имате право на избор!

  9. АДВОКАТ НА КЛИЕНТИТЕ: Ако по време на вашето пътуване възникнат затруднения, агентът е човекът, който незабавно ще защити интересите ви.

  10. ПРОФЕСИОНАЛЕН АГЕНТ: Вашите агенти са експерти в областта на туризма. Те ще организират пътуването ви до всяка една точка на земното кълбо, по най-добрия начин и на най-добрата цена.

  Това са нашите причини да бъдем агенти 🙂