10 причини да изберете Atlantis The Palm 5* за вашата луксозна почивка! :)

10 причини да изберете Atlantis The Palm 5* за вашата луксозна почивка

1. Всичко на едно място
Повече от 1000 хотелски стаи, 23 различни ресторанти и заведения, аквапарк, аквариум, спа център, фитнес зала, частен плаж, плажен клуб, детски клуб, магазини, салони за сладолед – наистина има много малко причини да напуснете хотела, след като преминете през вратата му. Комплексът включва голямо разнообразие от най-изисканите световни бутици и магазини с всичко необходимо за приятна ваканция.

5uVQcEm5-AtlantisThePalm-Exterior-FrontShotWithRoyalPool-hme

 

 

 

 

 

 

2. Безплатен достъп до Aquaventure Waterpark – най-големия аквапарк в Близкия изток
Разположен на площ от 170 000 кв.м. с разнообразие от водни атракции, това е един от най-известните аквапарка в света. На ваше разположение са над 70 водни пързалки, възможност за практикуване на над 20 водни спорта, забавление за децата на всички възрасти.

media-37386

 

 

 

 

 

3. Безплатен достъп до аквариума Lost Chambers
Аквариумът е нещо повече от място за гледане на риби. Потопете се в света на изгубения град Атлантида в поредица от тунели и лабиринти. Очакват ви повече от 65 000 очарователни морски създания

 

original_5fdb2488e8580

 

 

 

 

 

 

4. Топ ресторанти и заведения на световно ниво
Малко са хотелите по света, които са приютили толкова известни готвачи и наградени заведения. Тук се включват Hakkasan, удостоен със звезда Мишелин; многократно награждаваният ресторант Nobu със своите съвременни японски ястия с арабски привкус. В Bread Street Kitchen Bar гостите могат да си поръчат емблематично британско меню и изискани напитки от Гордън Рамзи. Могат също да опитат автентична ливанска кухня и вкусни напитки в Ayamna, докато се наслаждават на красивата гледка към силуета на остров Палм Джумейра и Дубай. Или да вечеряте в един от най-роматичните подводни ресторанти Ossiano, докато скатове, риби и акули плуват около вас.

hakassan

 

 

 

 

5. Разнообразие от луксозно настаняване
През 2020 г. всички стаи и сюити в хотела са напълно реновирани. Подарете си малко допълнителен лукс в клубната част на хотела Imperial Club, и се насладете на своите привилегии – частно настаняване и напускане, великолепна тераса с гледка към залеза, освежителни напитки и леки закуски през целия ден, достъп до детски клуб с невероятни забавления, частен плаж далеч от шумните туристи със специално обслужване и много други.
За вашите специални празници може да наемете някои от най-емблематичните сюити в Дубай, като например подводен сюит, в който докато лежите в леглото или почивате във ваната се наслаждавате на морските животни, които плуват около вас. Най-престижният апартамент в хотела се казва The Royal Bridge Suite, дом на едни от най-известните филмови звезди и кралски особи. Той свързва двете кули на хотела и се разпростира на площ от 924 кв.м.

grand-atlantis-bedroom

 

 

 

 

 

 

6. Истински рай за вашите деца
Вашите деца ще изживеят истински празник в хотела и няма да искат да го напуснат дори за час. Детският клуб Atlantis в Дубай предлага разнообразни дейности за деца на възраст между 4 и 12 години, докато The Zone е специално място за тийнейджъри на възраст между 13 и 17 години. Има и разнообразни вечерни дейности, за да може вие да се насладите на вечерята си. От зала за игри до подводен театър, малките гости си тръгват винаги щастливи от хотела.

splashers-island-aquaventure

 

 

 

 

 

 

7. СПА център ShuiQi
Един от най-добрите и известни спа центрове в Дубай! Тук може да намерите разнообразие от процедури както за жени, така и за мъже. Има и специални и вълшебни преживявания за двойки. Криотерапията е иновативно лечение, използващо температурна камера -125 градуса за подобряване на кръвообращението, увеличаване на производството на колаген и засилване на метаболизма. Ако сте любители на йогата, заповядайте в специален подводен йога клас сред 65 000 морски обитатели около вас. Разбира се има фитнес зала, салон за красота и всичко което ви трябва за вашето специално спа преживяване.

AtlantisSpa

 

 

 

 

 

 

8. Плуване с делфини
Запознайте се, гмуркайте се, плувайте и общувайте с тези невероятни същества в залива на Делфините! Можете да изберете от разнообразни програми, които предлагат близка среща с тези великолепни бозайници и много информация как да се грижите за тях.

swim-explore

 

 

 

 

 

 

9. Среща с морски лъвове

Представете си вълшебна среща с морски лъвове в безопасна и защитена среда. В Sea Lion Point тази мечта може да стане реалност. С редица интерактивни преживявания можете да се доближите до тези невероятни бозайници и да развиете уважението си към морския живот.

sea-lion

 

 

 

 

 

 

10. Разнообразие от допълнителни дейности
Освен всичко споменато до тук, не забравяйте че има още много изненади за вашата незабравима почивка. Плаване с каяк, тенис академия, баскетболно и футболно игрище, гмуркане в 5* PADI център, разнообразни плажни активности, нощни заведения с известни DJ и още много други.

За актуална оферта моля вижте тук : http://https://travelmania.bg/Atlantis-The-Palm-5-

 

Homepage-Diving-Excursions